Ondernemen vanuit jouw Essentie

Dat ondernemen je vrijheid geeft hoef ik jou niet te vertellen en dat je precies mag doen wat en hoe jij dat wilt is misschien wel de reden dat je ondernemer bent geworden.

Maar dat het veel is….soms overweldigend veel…weet jij ook!

Overal lees je goede tips, adviezen, how to’s en wordt je belaagd met succesverhalen over “hoe ik mijn eerste 100.000 EURO binnen een jaar behaalde”.

En jij? Jij weet het soms even niet meer….waar te beginnen? Wat pak je als eerste op? Wat doe ik wel? Wat doe ik niet? En bovenal; hoe blijf ik mezelf en houd ik vast aan mijn missie en visie?

 Er gaan allerlei vragen door je hoofd;

Hoe zorg ik dat mijn klant mij weet te vinden?

 

Hoe word ik zichtbaar?

 

Hoe stel ik doelen en welke doelen stel ik dan?

 

Voor wie ga ik nou wat precies doen? Wie is precies mijn doelgroep?

 

Hoe houd ik focus?

 

En misschien nog wel de grootste vraag….Kan ik dit wel, ben ik echt wel een ondernemer?

 

 

 

 

Omdat ik weet hoe jij je nu voelt…aan de ene kant vol enthousiasme en vertrouwen en aan de andere kant overweldigd door alles wat je te doen hebt en wat er op je af komt heb ik speciaal voor jou een coachtraject ontworpen!

 

Als coach van IkStartSmart van de KvK help ik je om een kick-start aan je bedrijf te geven!

En ben je ondernemer in Overijssel? Dan heb je echt mazzel! De provincie Overijssel legt dan 1000 EURO bij! 

check de voorwaarden: 

Ik help jou om te ondernemen vanuit jouw essentie…puur jezelf zijn in jouw business.

Samen creeeren we een visie op jouw business en werken we aan vertrouwen…vertrouwen in jezelf en in de groeipotentie van jouw business. 

 

 

 

Business Coaching:

 

5 1-op-1 Coachsessies; dit is exclusief jouw intake.

2 Bonussen:

Bonus 1:

2 Daagse Live Training; Tijdens die dagen gaan we aan de slag met, jouw dromen, jouw businessplan, jouw doelen EN jouw financiële plan!

 

Bonus 2:

Business Budy Groep (besloten Facebookgroep). In deze online community heb je contact met en ondersteuning van alle startende ondernemers die door mij gecoacht worden. Dit is echt jouw supportsysteem! Natuurlijk ben ik daar ook aanwezig om je met tips, adviezen en ondersteuning bij te staan!

Jouw investering: 1237 EURO ex BTW (na aftrek subsidie=237 EURO)

 

 

FullSpeed Business Coaching: (nog maar 2 plekken!)

10 1-op-1 Coachsessies (5 live en 5 via skype); dit is exclusief jouw intake.

 

3 Bonussen:

Bonus 1:

2 Daagse Live Training; Tijdens die dagen gaan we aan de slag met, jouw dromen, jouw businessplan, jouw doelen EN jouw financiële plan!

 

Bonus 2:

Business Budy Groep (besloten Facebookgroep). In deze online community heb je contact met en ondersteuning van alle startende ondernemers die door mij gecoacht worden. Dit is echt jouw supportsysteem! Natuurlijk ben ik daar ook aanwezig om je met tips, adviezen en ondersteuning bij te staan!

Bonus 3:

3 Daagse Groots Dromen Retraite! 19 t/m 21 januari. (Schiermonnikoog)

3 Dagen aan de slag met jouw dromen….wat wil je nou echt? Wat wil je bereiken? Geen dagdromerij maar serious business! We gaan voorbij alle belemmeringen die je hebt, alle “ja-maar’s” en gaan nu eens echt opzoeken hoe jouw mooiste leven ooit eruit ziet!

Jouw investering: 2631 EURO exl BTW (na aftrek subsidie = 1631 EURO)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat zij zeggen?

Luister naar mijn klant en ontdek wat de IkStartSmart Plus Coaching voor jou en jouw business kan betekenen!

Mag ik heel eerlijk zijn?

Deze kans moet je echt niet laten lopen!

Zelf heb ik meer dan 5000 EURO geinvesteerd in business-coaching het afgelopen jaar en het was het meer dan waard!

Met de subisie regeling van de provincie Overijssel (check hier de voorwaarden) is jouw investering ik Pakket 1 maar 237 EURO!

Niet alleen deel ik al mijn ondernemerskennis (waar ik 5000 EURO voor betaald heb en waar ik heel veel uren, weken en maanden in geinvesteerd heb) met jou maar ik help je ook om door je twijfel, angsten en onzekerheden te gaan zodat jij jouw Business de Kick-Start kan geven die het verdient!

Plan gewoon een orienterend gesprek in…wat kan je gebeuren? Ik ben eerlijk tegen je…als ik denk dat het niet past of als ik voel dat jij en ik niet passen dan zeg ik dat ook….

Ik spreek je snel!

Marjolein

Wie ik ben?

Wie ik ben? Ja…ik snap dat je dat ook graag wilt weten!

Marjolein, 48 en sinds februari 2016 ondernemer. Best kort nog eigenlijk! En toch weet ik dat ik de juiste coach voor startende ondernemers ben!

Waarom? Omdat ondernemen gaat over JOU!

Jij bent jouw bedrijf, jij bent de directeur van jouw business!

En als jij niet stroomt, stroomt jouw bedrijf niet!

En geloof me…..ook al denk je nu; mhaw…ik stroom best lekker….je zult ervaren dat het ondernemerschap je ontzettend zal uitdagen in jezelf.

Want zichtbaarheid, echt met je bekkie de publiciteit opzoeken, je verhaal vertellen aan wildvreemden, jezelf verkopen, diep in jezelf geloven, geen uitdaging uit de weg gaan, iedere keer opnieuw vallen en zelf opstaan, blijven geloven in jouw prijzen en jouw producten, iedere dag opnieuw bepalen welke prioriteiten je stelt;  het is een challenge!

Wat je doet als ondernemer is met je koppie boven het maaiveld uitsteken en dat is in onze cultuur niet “gewoon”.

En dan blijven staan, voor jezelf, voor jouw bedrijf, voor jouw visie, trust me….dat vraagt heel wat van je.

En daar ligt mijn kracht! Ik ben echt een kei in jou (blijven) laten geloven in jezelf! In dichtbij jezelf blijven, in voorbij de angsten gaan en voorbij twijfel!

Ik support je, ben je rots in de branding, laat je (blijven) geloven dat je dit echt kunt! Ondernemerschap is geen bijzondere gave, iedereen kan het, je moet alleen weten wat je wanneer moet doen…helemaal in het begin..

Ik hoop je heel snel te ontmoeten!