Ben jij er ook zo klaar mee?

Dat stemmetje in je hoofd dat je iedere keer aan het twijfelen brengt?

Dat zegt dat je niet goed genoeg bent? Het niet kan? Niet waard bent? Niet mooi genoeg bent? Niet slim genoeg, adrem genoeg of whater niet genoeg bent?

Wil je hier ook eens en voor altijd mee afrekenen?

Ik zeg: FUCK HET NIET GOED GENOEG SYNDROOM!

KLAAR MET DIE ONZIN!

JE BENT PRACHTIG, PRECIES GOED ZOALS JE BENT!!

Ik geloof het al….nu jij nog!

In 3 weken van een negatieve innerlijke dialoog naar positieve innerlijke dialoog.

Leven vanuit lef en zelfvertrouwen!

Los van overtuigingen, angst, twijfel en besluiteloosheid!

Op weg naar jouw leven naar wens!

Door je innerlijke dialoog te herpgrammeren gaat er een nieuwe wereld voor je open! Je neemt afscheid van bestaande overtuigingen die jou nu nog belemmeren om precies dat leven te leiden dat je voor ogen hebt!

Je volgt de training op jouw tempo! Waar en wanneer jij wilt! We starten gezamenlijk op 4 september en vanaf dan pak jij je eigen tempo op! Iedere week is er een live Q&A waar jij met jouw vragen terecht kunt.

Werken vanuit een besloten Facebookgroep waarbij actieve deelname niet vereist maar wel welkom is!

Je innerlijke criticus, het imposter syndrome, onzekerheid, “niet goed genoeg” syndroom….geef het een naam, ik noem het jouw Draken.

En waarom Draken? Omdat Draken niet echt zijn! Draken zijn bedacht…..net als jouw gedachten over jezelf….je hebt ze zelf bedacht.

Ze zijn een gevolg van jouw programmering; net als een computer wordt je geboren met een lege harde schijf en in de jaren dat je opgroeit wordt deze harde schijf gevuld met informatie, gedragingen, verwachtingen uit jouw context.

En uiteindelijk vormt deze programmering jouw beeld over jezelf.

Wij geven onze innerlijke criticus heel veel invloed.

Door de gedachten die we hebben over onszelf kunnen we of imploderen (we komen niet tot actie omdat we bang zijn om te falen en afgewezen worden) of we exceleren (we stijgen boven onszelf uit omdat we willen bewijzen dat we HET wel kunnen).

Hoe dan ook, zolang jouw innerlijke criticus aan het stuur van jouw leven zit leef je op kracht in plaats vanuit kracht.

Je leven leiden met je innerlijke criticus aan het stuur kost heel veel energie en geeft een continu gevoel van druk en/of angst voor falen.

Stel je voor dat je vol zelfvertrouwen ipv zelftwijfel in het leven staat.

Stel je voor dat je je niet constant laat belemmeren of opjagen door de gedachten en stemmetjes in jouw hoofd.

Stel je voor dat je zou ontdekken dat jouw Draken te Temmen zijn, dat ze een resultaat zijn van jouw programmering en dat je jezelf opnieuw kunt programmeren!

Ste je voor dat je je vol vertrouwen durft uit te spreken ook in een gezelschap waar je een stevig weerwoord kunt verwachten.

Stel je voor dat je je grenzen kunt aangeven zonder schuldgevoel.

Stel je voor dat je NEE kunt zeggen zonder uitgebreid jezelf te verontschuldigen voor jouw nee.

Stel je voor dat je gewoon helemaal jezelf kunt zijn, altijd, overal, in iedere situatie….

Stel je voor dat je DE sleutel zou ontdekken mbt balans werk/prive!

Stel je voor dat je precies die stappen zou gaan zetten die je al zo lang wilt zetten!

Wat een rust, ruimte en kracht zou dat  geven!

De Training

Module 1; Listen to your inner voice!

In deze module leer weer luisteren naar jouw innerlijk weten, naar je intuitie! Wie ben je echt als alle maskers afvallen? Je leert je echt verlangen kennen, niet dat wat jij denkt dat anderen van jou verlangen maar JOUW verlangen!

2x Per Week Instructie video en opdrachten.

Module 2; Become a Mindset Master

Het belangrijkste gesprek van je leven; jouw innerlijke dialoog!

Welke innerlijke dialoog voer jij met jezelf?

In deze module onderzoeken we jouw innerljke dialoog en ga je deze herprogrammeren zodat hij past bij de doelen die jij wilt bereiken!

Dmv liefdevolle assertiviteit leer hoe je jouw grenzen kunt stellen.

2x Per Week een instructievideo en concreten opdrachten.

Module 3; Be Brave!

Vaak kiezen we voor het comfort van het moment (korte termijn winst) maar is de prijs die we daarvoor moeten betalen hoog (lange termijn pijn).

Denk aan niet voor jezelf opkomen of in een baan blijven zitten die niet bij je past.

In deze module gaan we jouw korte termijn strategie onderzoeken en omdraaien!

Je ontdekt wat de magische kracht van moedige keuzes maken voor jou gaat betekenen!

Je leert grenzen stellen en nee zeggen! Welkom bij liefdevolle assersiviteit!

2x Per week een instructievideo en concrete opdrachten.

 • 3 Weken
 • 2x Per week een instructievideo en concrete opdrachten
 • 1x Per week een (online) live Q&A voor in een besloten (facebook)groep.
 • Doorlopende ondersteuning van mede Drakentemmers in besloten (facebook)groep.
 • In eigen tempo te doorlopen maar niet sneller dan in 3 weken.

Startdatum & prijs

Instappen kan op ieder moment! De groep is open en je kunt in jouw tempo de training doorlopen.

De besloten facebookgroep is open; instappen kan meteen! In deze groep bevinden zich al ruim 45 vrouwen die de eerste ronde van de training hebben doorlopen.

Voor deze life-changing training….en echt ik beloof je dat dat zo is; betaal je 47 EURO.

Je houdt dan toegang tot de training bij alle volgende rondes; alles wat ik bijleer deel ik met jou! Je betaalt eenmalig en houdt onbeperkt toegang!

Marjolein

Ik heb het uitgevonden….Draken….ik zat er vol mee.

 • Binnenkort komen ze erachter dat ik het niet kan!
 • Om waardering en erkenning te krijgen moet ik net iets beter zijn dan een ander.
 • Ik moet het alleen kunnen.
 • Ik ben onzichtbaar.

Ik werd gedreven door mijn Draken. Ze maakte dat ik ontzettend snel carriere maakte, want ik moest en zou bewijzen dat ik het wel kon. Maar om waardering en erkenning te krijgen moest ik net iets beter zijn dan een ander, dus werkte ik harder, eiste meer van mezelf, legde de lat voor mezelf vele malen hoger dan voor de ander en vroeg nooit om hulp!

Het maakte dat ik als alleenstaande moeder van 2 pubers mezelf in een baan had gemanouvreerd die meer dan 70 uur per week van me eiste en ik een minimale reistijd van 4 uur per dag had. En het kwam  nooit in me op dat dit een ongezonde situatie was.

Ik had mijn leven perfect geregeld.

Op zondag kookte ik  voor de hele week, want er moest wel goed gegeten worden.

Mijn huishouden was strak ingepland, want mijn huis moest wel schoon, netjes en op orde zijn.

Ik zorgde dat ik altijd op de belangrijke momenten bij mijn meiden was, want ik moest een goede moeder zijn.

En ondertussen ontwikkelde mijn carriere zich gestaag….nog meer verantwoordelijkheid, nog meer locaties, nog meer reizen.

Ondertussen liep ik langzaam leeg….ik had niets door! Pijntjes werden bestreden met paracetamol en ibuprofen, te weining slaap werd gecompenseerd met een extra wijntje ‘s avonds.

Af en toe vroeg iemand in mijn omgeving wel eens hoe ik het allemaal voor elkaar bokste; een seniormanagement baan, alleenstaande moeder en alles zo goed op orde. Mijn enige antwoord was altijd; Ik heb hier zelf voor gekozen, dus ik moet de consequenties accepteren.

Tegen mezelf zei ik zinnetjes als;

 • wie a zegt moet b zeggen
 • van hard werken is nog nooit iemand doodgegaan
 • in bed gaan de meeste mensen dood (dus ga nou maar gewoon werken)
 • je hebt hier zelf voor gekozen dus je lost het maar op
 • jij wou toch die vette carrieren? moet je nu niet piepen!

En zo ging ik door en zoals iedereen om me heen al zag aankomen, storte ik in de zomer van 2014 totaal in. 12 Jaar op kracht leven eiste zijn tol.

Het maakte dat ik helemaal opnieuw naar mezelf moest kijken. Ik, de van zelfvertrouwen blakende succesvolle manager, kwam tot de conclusie dat ik eigenlijk een heel laag zelfbeeld had. Ook al had ik als manager vele persoonlijk leiderschap trainingen gehad, deze waren niet doorgedrongen tot de laag van mijn onderbewuste, ik leefde mijn leven nog steeds veilig vanachter mijn dikke betonnen muur.

Dat lage zelfbeeld maakte dat ik geen nee kon zeggen, dat ik verbaal over me heen liet lopen door anderen, dat ik de belangen van anderen inclusief mijn teamleden altijd liet prefeleren boven mijn eigen belangen. Het maakte dat ik jaren lang mezelf en mijn belangen onder het tapijt geschoven had simpelweg omdat ik me niet kon voorstellen dat mijn belangen meetelde, ik kon me niet voorstellen dat ik meetelde.

Ik besefte me heel goed dat er iets moest gebeuren als ik sterker uit mijn burnout wou komen en dat wou ik! Ik geloof dat niets in je leven je voor niets overkomt, deze burnout had een functie, was een signaal, ik kreeg de kans om opnieuw naar mijn leven te kijken en die kans heb ik gegrepen.

Het was een harde leerschool en hard werken, het was door pijn gaan, al mijn angsten en overtuigingen onder ogen zien. Leren dat ook mijn schaduwkanten een onderdeel van mij zijn…Ik heb geleerd mijn draken te temmen, maw ik heb vriendschap gesloten met mijn innerlijke criticus. Ik leerde contact te maken met mijn innerlijk weten, mijn intuitie en te luisteren naar mijn onderbewuste.

Ik heb geleerd om echt diep op mezelf te vertrouwen en dat geeft me vleugels! Het geeft rust, balans, ruimte, lucht! Het geeft me de kracht om magische keuzes te maken, om om te gaan met alle kritische geluiden om mij heen omdat ik zo vertrouw op wie ik ben dat ik niet meer ga wankelen als ik kritiek krijg. Het heeft me geleerd om zonder oordeel naar anderen maar vooral naar mezelf te kijken.

De diepe wetenschap dat ik meer dan goed genoeg ben heeft me de kracht gegeven om definitief voor mijn eigen geluk te kiezen en mijn missie om vrouwen te laten (her)ontdekken hoe onmetelijk krachtig en prachtig ze zijn, mijn vak te maken.

De afgelopen jaren heb ik me ontwikkeld tot expert op het gebied van het “niet goed genoeg sydnroom”!

Lieve Marjolein, mijn (spontane/impulsieve) deelname aan deze training was een goeie keus! Ik heb genoten van de oefeningen, de herkenning, de eye-openers en mijn deelname. Ook in de groep was het heel fijn en veilig. En makkelijk dat je zelf je tempo kan bepalen… Een aanrader voor iedereen!

Danielle Veen

Nog niet overtuigd dat het wat is voor jou? Vraag jezelf eens af waarom niet….waarom heb je doorgeklikt naar deze pagina? Ergens was er iets wat jouw aandacht trok, waar herkenning op zat…. Ergens voelde je….dit gaat over mij!

En als het dan zo over jou gaat….waarom onderneem je dan geen actie?

Denk je dat je het niet volhoudt?

Geloof je dat jouw Draken niet te temmen zijn?

Is het vooral mooi voor anderen maar niet aan jou besteed?

Allemaal Draken die tegen je praten….en Draken….precies die zijn te Temmen!!

Tot 1 mei mega-lage instap investering in het nieuwe membership programma "Succes is a decision!" Sluiten